ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ

Αγαπητά παιδιά, Αξιότιμοι γονείς

              Η ψήφιση του νομοσχεδίου για την παιδεία επέφερε – ουσιαστικά αμελητέες – αλλαγές στο εκπαιδευτικό σύστημα. Η επαναφορά σ’ ένα «ιδιότυπο» σύστημα δεσμών αναδεικνύει την ανάγκη αναμόρφωσης των εκπαιδευτικών προγραμμάτων με κύριο χαρακτηριστικό την εφαρμογή τους σε ορίζοντα διετίας και την ακόμη περισσότερο ενδελεχή μελέτη των προβλεπόμενων γνωστικών αντικειμένων.

            Οι διαφορετικές στοχεύσεις, όμως, δε σημαίνουν ότι θα πάψουμε να υποστηρίζουμε τις βασικές προϋποθέσεις ενός μοντέρνου εκπαιδευτηρίου, θετικού κλίματος και κλασικής αισθητικής, έχοντας ως παρακαταθήκη τα ιδανικά των δασκάλων μας που χάραξαν αξιόλογη πορεία στα εκπαιδευτικά δρώμενα του Πειραιά και με εχέγγυο τη μακρόχρονη πείρα μας, την άρτια επιστημονική συγκρότηση και ψυχοπαιδαγωγική κατάρτιση, το ασίγαστο πάθος γι’ αυτό που διακονούμε.

            Παραμένουμε σταθερά προσανατολισμένοι στις βασικές αξίες του λειτουργήματός μας: να συμβάλουμε στη συγκρότηση ολοκληρωμένων προσωπικοτήτων και να καθοδηγούμε στην επιτυχία τους μαθητές μας στηρίζοντας τα όνειρά τους και ικανοποιώντας τις φιλοδοξίες τους.

            Συμπορευτής  μας ένα  αξιόλογο ανθρώπινο δυναμικό που τόσα χρόνια ανταποκρίθηκε σε κάθε εξοντωτική εξεταστική απαίτηση, εμπνεόμενο από την ίδια με εμάς φιλοσοφία για τον ρόλο του «παιδαγωγού».

            Προτεραιότητά μας είναι η απρόσκοπτη προς τις εξετάσεις πορεία του μαθητή που θα δικαιώσει την προσπάθειά του και θα του εξασφαλίσει την επιτυχία.

             Γι’ αυτό ακριβώς το λόγο τα προγράμματα σπουδών εκπονήθηκαν από ειδικούς επιστήμονες οι οποίοι αξιοποίησαν δημιουργικά όλες τις αρχές της κλασικής, αλλά, κυρίως, της σύγχρονης Παιδαγωγικής.

Με εκτίμηση
Οι υπεύθυνοι σπουδών
Διακουμάκος Νικόλαος (Φυσικός)
Τούσσας Ανάργυρος (Φιλόλογος)

ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ

Το Φροντιστήριο οφείλει την εύρυθμη λειτουργία του στην υπεύθυνη, συνεχή και αποτελεσματική προσπάθεια της Γραμματείας.

  • Ευγενής και προσηνής, οργανωμένη και διορατική
  • Πάντα δίπλα σε μαθητές και γονείς για να καλύπτει τις ανάγκες τους
  • Υποστηρίζει την προσπάθεια των εκπαιδευτικών πριν περάσουν το «κατώφλι» της τάξης

Ώρες επικοινωνίας:
ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ 10:00 – 20:00
ΣΑΒΒΑΤΟ 10:00 – 13:00

ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑΣ
ΓΙΩΤΑ ΓΑΚΗ